Menu

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke.

Sprejemam piškotke za to stran Preberi več

Sprejmem

Varstvo osebnih podatkov

Vaš Servis, se zavezuje, da bo vse preko spletne strani posredovane osebne podatke varovala v z veljavno zakonodajo. Vse posredovane osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani.
 
Uporabnike naše spletne strani obveščamo, da se ob obisku naše spletne strani avtomatsko zabeležijo naslednji neosebni podatki: ime ponudnika internetnih storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta, datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani, in internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran. Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja vsebin spletnih strani, analiziranja potreb uporabnikov in administriranja.
 
Pri obravnavi vseh posredno in neposredno posredovanih osebnih podatkov nas zavezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Odgovornost

Vsebina spletnih strani Vaš Servis je podana in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Ne glede na to Vaš Servis, ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletnih straneh. Vaš Servis tako ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe nepravilnih, neažurnih ali nepopolnih informacij. Vaš Servis, niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku vsebine spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Uporabnike spletnih strani obveščamo, da se vse informacije na teh spletnih straneh lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ter da so vse avtorske vsebine zaščitene z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP).

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.
Za potrebe spletne strani Vaš Servis uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google maps
Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

Kako upravljati s piškotki?
Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.
 
V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.
•    Mozilla Firefox
•    Internet Explorer
•    Chrome
•    Safari

Reševanje podatkov s hard diskov

A kategorija zajema vse logične okvare kot so izbrisani podatki, formatirani diski, izguba podatkov zaradi delovanja virusov, poškodovanega operacijskega sistema itd.

B kategorija se nanaša na fizične okvare, za katere ni potrebno odpiranje diska v čisti komori. V to kategorijo spadajo diski z neberljivimi sektorji (bad sectors), diski z okvarjeno elektroniko in diski z okvarjenim firmware-om.

C kategorija zajema najtežje fizične okvare za katere je nujno potrebno odpiranje diska v čisti komori. V to kategorijo sodijo diski z okvarjenimi glavami, diski z okvarjenim motorjem ter vse okvare pri katerih je potrebno daljše časovno delovanje.

Standardne storitve diagnostike v trajanju do 2 delovna dneva, ne zaračunavamo.

Cene se nanašajo na vse uspešno rešene podatke z medijev, ne glede na količino in vrsto podatkov ter ne glede na datotečni sistem.

Nismo davčni zavezanci, zato DDV ni obračunan

Vsi študenti prejmejo 10% popust na storitve reševanja podatkov.

Reševanje podatkov

Cena

Dijagnostika 0,00 EUR
Kategorija A 124,00 EUR
Kategorija B 273,00 EUR
Kategorija C 411,00 EUR

Dodatne storitve

Cena

Hitra diagnostika 61,00 EUR 
Storitev Non-Stop 173,00 EUR 

  • Trajanje Standardne diagnostike v povprečju traja dva delovna dneva.
  • Storitev Hitre diagnostike vključuje takojšnji pričetek opravljanja del na Vašem mediju in ima prioriteto pred ostalimi deli. Nujna diagnostika vključuje delo na mediju med delovnim časom.

  • Storitev Non-Stop vključuje storitev nujne diagnostike vse do končne rešitve podatkov, ne glede na delovni čas (ponoči, med vikendom, prazniki,…).

 

Želite več, ne oklevajte in nas pokličite. G: 041 713 125

Kontaktirajte nas